• About Keia Water

  Keia Natural Mineral Water comes from the Ciucas Mountains, a protected natural park situated in The Curvature of the Carpathians. The source of the Keia Natural Mineral Water is the spring of Zaganu, which is situated at an altitude of about 1300m, one of the highest altitude mineral water sources in Romania.
  The water springs beneath the conglomerate stack of the Ciucas Mountains, at a depth of more than 2000 meters below ground.

  „Keia Natural Mineral Water has de highest quality because it does not contain any chlorine and besides that, it helps eliminating the excess of the body chlorine, stimulating the metabolism” - Dr. Mircea Ciuhrii

  The transport of water from the source to the bottling plant is made through an underground pipe more than 2 km long, so the water doesn't "see" the daylight until it is bottled. The bottling plant meets all the quality standards imposed by the european law. The bottling technology of Keia Water is consistent with the European Union regulations, with no physico-chemical filtering processes, thus the purity of the spring water is kept and guaranteed even after the bottling.

  <
  >
 • Our products

  Our products are designed in order to satisfy the quality and ergonomic demands of our consumers :

  • The 0.5 liter PET bottles are perfectly designed as a source of hydration that is always at our fingertips
  • The 1.5 and 2 liter PET bottles are designed for HORECA and domestic consumers
  • The 5 and 6 liter PET bottles are perfectly designed for domestic consumers and for cooking

  <
  >


 • The benefits you can gain from Keia Water

  „According to the studies regarding the composition and the biophysical properties of the Keia Natural Mineral Water,thanks to both its composition and its electrolytic balance, it can be consumed by all kinds of people, including elderly, but most important by infants and babies, both for hydration and for preparing various liquid or semi-solid foods” - Prof. Constantin Ionescu Targoviste - National Institude of Diabetes, Nutrition and Metabolic Diseases N.C.Paulescu

  <
  >
 • Izvorul dintre Brazi

  "Izvorul dintre Brazi" is a water that comes from a high quality certified source, perfectly protected from the influence of external factors. The products are bottled with care for an exceptional quality. "Izvorul dintre Brazi" is an oligomineral water characterized by a balanced physico-chemical composition.

  The main physico-chemical indicators

  Conductivity252 µS/cm2 pH at the source7,69
  Dry residue 180°C156 mg/l Oxidizability0,5 mgO2/l

  <
  >


 • Personal data policy

  ROMANIAN VERSION ONLY

  Având în vedere noile reglementări cu privire la protecţia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislaţiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecţiei acestor date, pentru statele membre UE și care sunt aplicabile începând cu 25 mai 2018, dorim să reconfirmăm angajamentul nostru pentru transparenţa și legalitatea cu care operăm datele personale ce ni le încredinţezi.

   

  Acest lucru înseamna că, înainte să-ţi mai trimitem oferte, reduceri speciale și informări pentru a te ţine la curent cu produsele, serviciile noastre și/sau campaniile pe care le organizăm, trebuie să avem acordul tău explicit.

   

   

  Informarea completă privind prelucrarea datelor cu caracter personal

   

  În informare vei găsi răspunsuri la întrebările:

   

   1. Ce înseamnă prelucrarea datelor?

   2. Ce date cu caracter personal prelucrăm?

   3. În ce scopuri prelucram datele personale?

   4. Ce se întamplă dacă nu dorești ca datele cu caracter personal să fie prelucrate?

   5. Către cine pot fi transmise datele cu caracter personal?

   6. Se pot transmite datele în afara ţării?

   7. Care sunt drepturile tale privind protecţia datelor personale?

   8. Cât timp sunt prelucrate datele personale de către NICOLTANA SA?

   

   

  Menţionăm ca informaţiile prezentate mai sus vor fi permanent la dispozitia ta, în format actualizat, pe website-ul www.keia.com.ro

   

  Echipa NICOLTANA SA

   

  Politica de confidentialitate

   

  Cine suntem

   

  Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii iti explica ce date cu caracter personal colecteaza NICOLTANA SA de la tine, prin intermediul interactiunilor noaste si modul in care utilizam datele respective.

   

  Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: Denumirea companiei: NICOLTANA S.A., cu sediul in sat Cheia, com. Maneciu, nr. 652E, jud. Prahova, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J29/131/1991, CIF RO1305607; Telefon: 0755034611; E-mail : vanzari@nicoltana.ro

   

  Ce sunt datele cu caracter personal?

   

  Prin „date personale” se denumesc informatiile unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, cod numeric personal (CNP), IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

   

  De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la acestea.

  Bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

   

  Ce date personale colectam si de ce le colectam

   

  Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale.

  Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi site-ul nostru – in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului!

   

  In functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

   

  ·      Nume si prenume – pentru identificare;

   

  ·      Adresa de email – pentru comunicare;

   

  ·      Numar de telefon – pentru comunicare;

   

  ·      Mesaj – Camp in care poti expune problema sau intrebarea ta.

   

  Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt folosite DOAR pentru a putea lua legatura cu tine si a raspunde cererii tale. Ulterior vor fi solicitate si date prevazute de codul fiscal pentru facturarea produselor comandate/castigate.

   

  Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:

   

  Adresa IP – Atunci cand vizitezi situl nostru, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

   

  Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

   

   

   

  Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

   

  Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email) – temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b si c din Regulamentul (UE) 679/2016).

   

  Folosim datele pentru a-ti emite factura fiscala, daca este cazul.

   

  In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, si selectarea optiunii DA/De acord iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

   

  Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale

   

  Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe site).

   

  Numele si prenumele

   

  Cum iti folosim numele si prenumele?

  De ce?

  Contactul cu tine

   

  Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a putea incepe comunicarea in vederea incheierii unui contract.

  Detectarea si prevenirea fraudelor

   

  Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, este necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.

  Asistenta client

   

  Folosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin call center

   

   

   

   

   

   

  Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti site-ul

   

  Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul nostru, inclusiv adresa IP si tipul dispozitivului. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti siteul si aplicatia.

   

  Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul

  De ce?

  Imbunatatim experienta ta pe site, oferindu-ti versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tau

  Oferirea celei mai bune experiente de navigare pe site

  Protejam site-ul

   

  Pentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului nostru. Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor.

   

  Nu esti obligat sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a te bucura de deplina experienta de navigare pe site-ul nostru.

   

  Perioada de retentie a datelor

   

  Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar numai pana la momentul in care hotarasti sa iti dezactivezi contul de utilizator. In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

   

  Cu cine partajam datele cu caracter personal?

   

  Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.

   

  Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

   

  Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

   

  Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

   

  Informatiile oferite de tine, ce contin date de identificare pot fi folosite in scopul intocmirii documentelor de angajare si a altor documente ce vizeaza exclusiv relatiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise catre autoritatile statului: Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia pentru ocuparea Fortelor de Munca, Autoritati Judecatoresti, altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale.

   

  In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

   

  Ce drepturi ai ca persoana vizata?

   

  Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alinea­tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.

   

  Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

   

  Contact

   

  Daca ai nevoie de orice informatii legate de siteul, produsele sau serviciile NICOLTANA SA ne poti contacta la adresa de e-mail: vanzari@nicoltana.ro

   

  Daca:

   

  – vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina,

   

  – vrei sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre tine,

   

  – vrei sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate mai sus,

   

  – sau daca ai o plangere la adresa noastra.

   

  Te rugam sa ne scrii la adresa de email vanzari@nicoltana.ro

   

   

  Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor  tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre NICOLTANA SA (prin accesarea formularului de contact la adresa www.keia.com.ro. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al NICOLTANA SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.

 • NICOLTANA SA is certificate under IFS Food V6 as recognition of its higher bottling mineral and spring water quality standards  KEIA

  natural mineral water supports:

  Queen Marie Golf Cup (QMC)


  www.queenmariecup.ro
  facebook.com/queenmariecup

  KEIA
  natural mineral water supports:

  Ciucas X3


  www.ciucasx3.ro
 • Contact

  For any information regarding our products, don't hesitate to contact us using the form below:

  I confirm that I have at least 16 years, I have read and agree with the Personal data policy
 • Aceasta este o pagina de detalii

  Mai jos este un text generat automat pentru testare.

  Ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing. convallis non, cursus sed, dignissim et, est. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris.

  Ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing. convallis non, cursus sed, dignissim et, est. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris.

  Ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing. convallis non, cursus sed, dignissim et, est. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris.

  Ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing. convallis non, cursus sed, dignissim et, est. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris.

  Ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing. convallis non, cursus sed, dignissim et, est. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros, pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris.